Tietosuojalauseke

Viimeksi päivitetty: elokuu 17, 2020

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme, jotka koskevat tietosi keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle yksityisyydensuojaistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Emme myy tietoja.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjaimella on iso kirjain, on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on oltava sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkönä vai monikkona.

Määritelmät

Tätä tietosuojakäytäntöä sovellettaessa:

  • Tili tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle pääsyksi Palvelumme tai sen osiin.
  • Yhtiö (tässä sopimuksessa kutsutaan joko "Yhtiöksi", "Meiksi", "Meiksi" tai "Meidän") viittaa Flyers Club Corporation Limitediin, Oropuna 33, Block 3 & 5 Road, Wallerfield.
  • keksit ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto on sijoittanut tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät yksityiskohdat sivustosi selaushistoriastasi sen monien käyttötapojen joukossa.
  • Maa viittaa: Trinidad & Tobago
  • Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, joka voi käyttää palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.
  • Henkilötiedot on mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöyn.
  • palvelu viittaa verkkosivustoon.
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yrityksen puolesta. Se tarkoittaa ulkopuolisia yrityksiä tai yhtiön palveluksessa olevia henkilöitä Palvelun helpottamiseksi, Palvelun tarjoamiseksi Yhtiön puolesta, Palveluun liittyvien palvelujen suorittamiseen tai Yhtiön avustamiseen Palvelun käytön analysoimisessa.
  • Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu viittaa mihin tahansa verkkosivustoon tai mihin tahansa sosiaalisen verkoston verkkosivustoon, jonka kautta käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin palvelun käyttämiseksi.
  • Käyttötiedot viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, joko palvelun käytöstä tai itse palveluinfrastruktuurista tuotettuihin tietoihin (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
  • Verkkosivu viittaa Flyers Club Internationaliin, jonne pääsee https://flyersclub.international
  • Voit tarkoittaa henkilöä, joka käyttää palvelua tai käyttää sitä, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää palvelua tapauksen mukaan.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää Sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollan osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, vierailemamme palvelumme sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteen tunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Kun käytät palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili-Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Voimme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina kun vierailet Palvelumme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteen tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseksi ja tiettyjen tietojen tallentamiseksi. Käytettyjä seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja skriptit tiedon keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain palvelumme osia.

Evästeet voivat olla "Pysyviä" tai "Istunto". Pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimesi. Lisätietoja evästeistä: Kaikki evästeistä.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat / välttämättömät evästeet Tyyppi: Istuntoevästeet Hallinnoija: Me Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavia palveluita ja sallia joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja me käytämme näitä evästeitä vain näiden palveluiden tarjoamiseen.
  • Evästeiden käytännöt / ilmoitusten hyväksymis evästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet Hallinnoija: Me Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.
  • Toiminnallisuus Evästeet Tyyppi: Pysyvät evästeet Hallinnoija: Me Tarkoitus: Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden muistaa valintoja, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten muistaa kirjautumistietosi tai kieliasetuksesi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun joutumasta syöttämään valintasi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoista saat käymällä evästeiden käytännössä tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien palvelumme käytön seuraamiseen.
  • Tilisi hallinta: hallita rekisteröintisi Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, joita sinulla on rekisteröidynä käyttäjänä.
  • Sopimuksen toteuttamiseksi: ostamasi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden tai minkä tahansa muun kanssa palvelun kautta tehdyn sopimuksen, kehittämisen, noudattamisen ja sitoutumisen.
  • Yhteydenotto sinuun: Voit ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelulla, tekstiviestillä tai muulla vastaavalla sähköisen viestinnän muodolla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoitukset toiminnallisuuteen, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin liittyvistä päivityksistä tai informatiivisesta viestinnästä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, tarvittaessa tai kohtuullisella tavalla niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjota sinulle jossa on uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä olet jo ostanut tai kysynyt, ellet ole valinnut olla vastaanottamatta sellaista tietoa.
  • Pyyntöjen hallinta: Osallistua ja hallita meille esittämiäsi pyyntöjä.

Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajien kanssa seurata ja analysoida palvelumme käyttöä, ottaa sinuun yhteyttä.
  • Yritysten siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi sulautumisen, yhtiön varojen myynnin, rahoituksen tai liiketoiminnan kokonaan tai osan ostamisen yhteydessä tai neuvotteluissa toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Voimme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin vaadimme kyseisiä tytäryhtiöitä kunnioittamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöihin kuuluvat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai jotka ovat kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppanien kanssa: Voimme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotakseen sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai tarjouksia.
  • Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai muuten vuorovaikutuksessa julkisissa tiloissa muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot ja jakaa niitä julkisesti ulkopuolella. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, kolmannen osapuolen sosiaalisen mediapalvelun yhteystiedot saattavat nähdä nimesi, profiilisi, kuvat ja toiminnan kuvaus. Samoin muut käyttäjät voivat katsella kuvauksia toiminnastasi, olla yhteydessä sinuun ja katsella profiilisi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavia lakeja), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

Yhtiö säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyyseja varten. Käyttödataa säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoihin.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien Henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimistoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneille, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait voivat poiketa omasta alueestasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun toimitat tällaisia ​​tietoja, edustavat suostumustasi siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos yritys osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Noudata laillista velvoitetta
  • Suojaa ja puolusta yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojaa laillista vastuuta vastaan

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Kalifornian yksityisyydensuojasi (Kalifornian Shine the Light -lainsäädäntö)

Kalifornian siviililain 1798 §: n (Kalifornian loistaa valoa koskeva laki) mukaan Kalifornian asukkaat, joilla on vakiintunut liikesuhde kanssamme, voivat pyytää kerran vuodessa tietoja henkilötietojensa jakamisesta kolmansien osapuolten kanssa kolmansien osapuolten suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos haluat pyytää lisätietoja Kalifornian paistaa valoa -lain nojalla ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Kalifornian alaikäisten yksityisyydensuojaoikeudet (Kalifornian yritys- ja ammattilaiskoodin jakso 22581)

Kalifornian yritys- ja ammattikoodikohta 22581 antaa alle 18-vuotiaille Kalifornian asukkaille, jotka ovat rekisteröityneitä online-sivustojen, palveluiden tai sovellusten käyttäjiä, mahdollisuuden pyytää ja hankkia julkisesti lähettämänsä sisällön tai tiedon poiston.

Pyydäksesi tällaisten tietojen poistamista ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla ja sisällyttää tiliisi liittyvän sähköpostiosoitteen.

Huomaa, että pyyntösi ei takaa verkossa julkaistun sisällön tai tietojen täydellistä tai kattavaa poistamista ja että laki ei välttämättä salli tai vaadi poistamista tietyissä olosuhteissa.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset tähän Privacy Policy

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvässä ilmoituksessa Palvelumme, ennen muutoksen voimaantuloa, ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "Viimeisin päivitys" -päivän.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä: