Monedhë Klubi Flyers

Udhëtime pa para pa sherr

Çfarë është Flyers Club Monedhë?

Monedha e Flyers Club është kriptovaluta jonë vendase ERC-20 në zemër të ekosistemit të Flyers Club. 

FCC përfaqëson një zë, një votë, vlerën tonë, portën tonë të pagesave të komunitetit, rrjetin tonë të reklamave, rrjetin tonë të mediave sociale, ClubHouse dhe gjithçka tjetër me të cilën paraqitet komuniteti ynë.

Gjithsej ka 27.5 Milion FCC. 

ERC-20 Adresa e kontratës 0x0345a5f4d8717c4293bb855adff6fbb9b9fd30de

Rishikoni tonë kodin këtu.

Raste te perdorimit

Dyqani i vlerës

Ne mësuam një ose dy gjëra nga Apple dhe si i trajtojnë ata investitorët.
Prisni një pagim të dividentit prej 3% nga fitimet.

Një Votim i Aksionarëve

Sistemi i votimit i Klubit Flyers përbëhet nga 27.5 Milion Vota.
Si pjesë e një komuniteti të decentralizuar vetëm së bashku ne jemi të fortë.

Për Udhëtim

Kur përdorni FCC për blerje, ne heqim dorë nga tarifa e komisionit prej 12.5%.
Ju gjithashtu paguani tarifa Zero.

Stimujt Institucionalë të Investitorëve
Aksionarët e 1% fitojnë një rendiment më të lartë të dividendit

1% e llogarive të aksionerëve hiqet nga 33% e të gjitha tarifave

1% e aksionerëve marrin 33% zbritje në rrjetin tonë të reklamave

Produktet tona

Mediat sociale

Aplikacioni Flyers Club International i udhëtimit lidh udhëtarët me udhëzues turistikë nga e gjithë bota. Fokusi kryesor është që të bëhet grupi më i madh i udhëtimit në botë.

Klubi i shtëpisë

Flyers ClubHouse është qendra jonë globale e udhëtimeve për turne, qira pushimesh, makina me qira dhe fluturime.

Rrjeti i Reklamave

Ne lidhim reklamuesit me audiencën e duhur nëpër rrjetet tona.

Vjen së shpejti...

FC Paguaj

Një portë e pagesave të komunitetit e mundësuar nga Bitcoin & FCC duke ulur tarifat e transferimit të parave në më pak se 1%.

Kafene Flyers Club

Një zinxhir global restorantesh që përmban pjata shijuese nga e gjithë bota.
"Hani nëpër botë në një ditë"

Flyers TV

Një rrjet transmetimi me disa kanale që përqendrohen te fëmijët, adoleshentët dhe të rriturit.

MyFlyerID

Një Identifikim i bazuar në BlockChain që përmban të dhëna mjekësore dhe financiare. E palodhshme dhe e pandryshueshme do të jetë mënyra më e sigurt për të lëvizur me dokumente udhëtimi.

Sigurimi i Udhëtimit FC

Sigurimi i Udhëtimit i krijuar për të mbrojtur ju dhe të dashurit tuaj nga marrja e kujdesit mjekësor që meritoni në çdo vend.

Dyqani Online

Një dyqan blerjesh online i ngjashëm me atë të Amazon por me tarifa më të lira dhe më pak komision për shitje.

Misioni ynë

Për të krijuar një botë ku çdokush, kudo mund të udhëtojë pa frikë dhe ankth, duke çuar përfundimisht në momentet më të paharrueshme në jetë.

Ku mund ta blej FCC?

Monedha e Flyers Club mund të blihet këtu në faqen tonë kryesore.

Një përfaqësues i shitjeve do të kontaktojë brenda pak orësh pas blerjes.

Bëni gati adresën tuaj ETH.

Udhëzimet janë shumë të lehta.

"Në Flyers Club tregtia nuk është përparësia jonë kryesore, ndërtimi i një ekosistemi të suksesshëm është por nëse do të zgjidhnim ..."

Filialin tonë të Besuar dhe vendet më të mira për të blerë Crypto në planet !!!