Programi Guider

Programi Guider

Programi Guider është një shërbim udhërrëfyesi peer-to-peer i ofruar nga Flyers Club në faqen tonë të rrjeteve sociale.

Programi Guider u mundëson përdoruesve të zgjedhin, të lidhin dhe të ndajnë përvojat e tyre të udhëtimit në një shkallë ndërkombëtare duke i dhënë përdoruesit një larmi opsionesh bazuar në vendndodhjen e dëshiruar dhe tiparet e shumta të personalitetit.

Përdoruesit do të jenë në gjendje të krijojnë një listë të shërbimeve, të çmojnë në mënyrë të pavarur shërbimet e tyre dhe të ndajnë përvojat e kaluara përmes profilit të tyre të Flyers Club për ju që përdoruesi të merrni një vendim të informuar për pushimet më të mira të jetës tuaj.

Programi Guider do të fuqizojë të gjithë përdoruesit e Flyers Club në të gjithë globin me aftësinë për të përmbushur guidat turistike me të njëjtat mendime që mund të sigurojnë përvojën më të mirë të udhëtimit të mundshme.

Karakteristikat kryesore të Programit Guider

  • Siguria dhe siguria. (Verifikimi dhe identiteti ynë i bazuar në BlockChain - MyFlyerID.)
  • Një algoritëm dinamik i kërkimit. (Mosha, pirja, festa, natyra, skijimi, shëtitjet, loja në pishinë, fizika bërthamore, etj.)
  • Çmimi i pavarur bazuar në individ. (Një ditë me Justin Bieber në Hollywood vs Një ditë në Jungle Amazon me një vendas.)
  • Një profil i komunitetit që tregon postimin, fotografitë dhe videot e përvojave të kaluara në turne me familje, çifte ose beqarë.
  • Një sistem i pikave të rishikimit për të dy përdoruesit.

Struktura e tarifave

Klubi Flyers u krijua me disa synime në mendje.

Njëri prej tyre ishte të fusnim më shumë para në xhepat e Përdoruesve / Komunitetit tonë.

Përdoruesi do të jetë në gjendje të zgjedhë çdo çmim në orë, ditë ose javë.

% Pritet të përcaktohet për shkak të kostos së sigurimit.

Si të regjistrohemi

Fillimi i plotë i programit është orari për fillimin e vitit 2021.

Regjistrimi i Komunitetit është i hapur.

Regjistrohu këtu dhe njihuni me shokët tuaj Flyers.

Azhurnimet do të pasojnë.

#GuiderProgram
#Rrjedhja anësore
#Bej para
Copyrighted.com Regjistruar dhe Mbrojtur