Політика конфіденційності

Останнє оновлення: серпень 17, 2020

Ця Політика конфіденційності описує нашу політику та процедури щодо збору, використання та розголошення Вашої інформації під час використання Сервісу та повідомляє про Ваші права на конфіденційність та про те, як закон захищає Вас.

Ми використовуємо Ваші Особисті дані для надання та вдосконалення Сервісу. Використовуючи Сервіс, ви погоджуєтесь на збір та використання інформації відповідно до цієї Політики конфіденційності.

Ми не продаємо дані.

Тлумачення та визначення

Інтерпретація

Слова, з яких буквені літери початкові, мають значення, визначені при наступних умовах. Наступні визначення мають те саме значення, незалежно від того, чи є вони в однині чи множині.

Визначення

Для цілей цієї Політики конфіденційності:

  • рахунки означає унікальний обліковий запис, створений для Вас для доступу до нашої Служби або частин нашої Служби.
  • компанія (у даній Угоді "Компанія", "Ми", "Ми" або "Наші") називається Flyers Club Corporation Limited, Oropuna 33, Block 3 & 5 Road, Wallerfield.
  • Кукi це невеликі файли, розміщені на вашому комп’ютері, мобільному пристрої чи будь-якому іншому пристрої веб-сайтом, що містять подробиці історії ваших веб-переглядань на цьому веб-сайті серед багатьох його застосувань.
  • Country відноситься до: Тринідад і Тобаго
  • Пристрій означає будь-який пристрій, який має доступ до Сервісу, наприклад, комп'ютер, мобільний телефон або цифровий планшетний ПК.
  • Особисті дані - будь-яка інформація, яка стосується ідентифікованої або ідентифікованої особи.
  • обслуговування посилається на Веб-сайт.
  • Постачальник послуг означає будь-яку фізичну чи юридичну особу, яка обробляє дані від імені Компанії. Він стосується сторонніх компаній або фізичних осіб, зайнятих Компанією для полегшення Послуги, надання Сервісу від імені Компанії, надання послуг, пов’язаних із Сервісом, або надання допомоги Компанії в аналізі способу використання Сервісу.
  • Стороння служба соціальних медіа стосується будь-якого веб-сайту або будь-якого веб-сайту соціальної мережі, за допомогою якого Користувач може увійти або створити обліковий запис для використання Сервісу.
  • Дані використання відноситься до даних, зібраних автоматично, або генерованих в результаті використання Сервісу, або з самої інфраструктури Сервісу (наприклад, тривалість відвідування сторінки).
  • веб-сайт посилається на Flyers Club International, доступний з https://flyersclub.international
  • ви означає фізичну особу, яка отримує доступ до Служби або користується нею, або компанія чи інша юридична особа, від імені якої така особа звертається або використовує Сервіс, як це застосовується.

Збір та використання Ваших персональних даних

Типи даних, зібраних

Особисті дані

Під час користування нашою службою ми можемо попросити надати нам певну особисту інформацію, за допомогою якої можна зв’язатися або визначити вас. Персональна інформація може містити, але не обмежуючись цим:

  • Адреса електронної пошти
  • Ім'я та прізвище
  • Телефон
  • Адреса, штат, провінція, поштову / поштовий індекс, місто
  • Дані використання

Дані використання

Дані про використання збираються автоматично при використанні Сервісу.

Дані про використання можуть включати таку інформацію, як адреса Інтернет-протоколу вашого пристрою (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки нашого Сервісу, які ви відвідуєте, час і дата вашого відвідування, час перебування на цих сторінках, унікальний пристрій ідентифікатори та інші діагностичні дані.

Коли ви отримуєте доступ до Служби за допомогою або через мобільний пристрій, ми можемо автоматично збирати певну інформацію, включаючи, але не обмежуючись цим типом мобільного пристрою, який ви використовуєте, унікальний ідентифікатор вашого мобільного пристрою, IP-адресу вашого мобільного пристрою, ваш мобільний операційна система, тип браузера мобільного Інтернету, який ви використовуєте, унікальні ідентифікатори пристроїв та інші діагностичні дані.

Ми також можемо збирати інформацію, яку Ваш браузер надсилає щоразу, коли ви відвідуєте нашу Службу або коли ви отримуєте доступ до Служби за допомогою або через мобільний пристрій.

Технології відстеження та файли cookie

Ми використовуємо файли cookie та подібні технології відстеження для відстеження активності на Нашому сервісі та зберігання певної інформації. Використовувані технології відстеження - це маяки, теги та сценарії для збору та відстеження інформації, а також для вдосконалення та аналізу Нашої служби.

Ви можете доручити браузеру відмовитись від усіх файлів cookie або вказати, коли надсилається файл cookie. Однак якщо ви не приймаєте файли cookie, ви, можливо, не зможете використовувати деякі частини нашого Сервісу.

Файли cookie можуть бути файлами cookie "Постійні" або "Сеанси". Постійні файли cookie залишаються на вашому персональному комп’ютері чи мобільному пристрої, коли ви переходите в автономний режим, тоді як файли cookie сеансу видаляються, як тільки ви закриваєте веб-браузер. Дізнайтеся більше про файли cookie: Все про куки.

Ми використовуємо як сеанси, так і стійкі файли cookie для цілей, визначених нижче:

  • Необхідні / Основні файли cookie Тип: сеансові файли cookie Адміністратор: ми Призначення: Ці файли cookie необхідні для надання Вам послуг, доступних через Веб-сайт, і для того, щоб Ви могли використовувати деякі його функції. Вони допомагають автентифікувати користувачів та запобігають шахрайському використанню облікових записів користувачів. Без цих файлів cookie послуги, про які ви просили, не можуть бути надані, і ми використовуємо ці файли cookie лише для того, щоб надати вам ці послуги.
  • Політика щодо файлів cookie / Повідомлення Прийняття файлів cookie Тип: Постійні файли cookie Адміністратор: Ми Призначення: Ці файли cookie визначають, чи прийняли користувачі використання файлів cookie на Веб-сайті.
  • Функціональні можливості печива Тип: Постійні файли cookie Адміністратор: Ми Призначення: Ці файли cookie дозволяють нам запам’ятати вибір, який ви робите під час користування веб-сайтом, наприклад, запам’ятовуючи свої дані для входу або мовні налаштування. Метою цих файлів cookie є надання Вам більш особистого досвіду та уникнення необхідності повторного введення своїх уподобань кожного разу, коли Ви використовуєте Веб-сайт.

Щоб отримати докладнішу інформацію про файли cookie, які ми використовуємо, та ваші варіанти щодо файлів cookie, відвідайте нашу політику щодо cookie-файлів або розділ cookie в нашій Політиці конфіденційності.

Використання Ваших персональних даних

Компанія може використовувати Персональні дані для таких цілей:

  • Забезпечити та підтримувати нашу Службу, у тому числі для контролю за використанням нашого Сервісу.
  • Щоб керувати своїм обліковим записом: керувати Вашою реєстрацією як користувач Сервісу. Надані вами персональні дані можуть надати вам доступ до різних функцій Сервісу, які доступні вам як зареєстрований користувач.
  • Для виконання договору: розробка, дотримання та виконання договору купівлі-продажу продуктів, предметів чи послуг, які Ви придбали, або будь-якого іншого договору з нами через Службу.
  • Щоб зв'язатися з вами: Щоб зв’язатися з вами електронною поштою, телефонними дзвінками, SMS чи іншими еквівалентними формами електронного зв’язку, наприклад, push-сповіщення мобільного додатку щодо оновлень або інформаційних повідомлень, пов’язаних із функціональними можливостями, продуктами чи послугами, за якими укладено контракт, включаючи оновлення безпеки, коли це необхідно або обґрунтовано для їх реалізації.
  • Щоб надати Вас з новинами, спеціальними пропозиціями та загальною інформацією про інші товари, послуги та заходи, які ми пропонуємо, схожі на ті, які ви вже придбали чи дізналися, якщо ви не вирішили не отримувати таку інформацію.
  • Щоб керувати своїми запитами: Щоб відвідувати Ваші запити до нас та керувати ними.

Ми можемо надавати вашу особисту інформацію в наступних ситуаціях:

  • З постачальниками послуг: Ми можемо поділитися Вашою особистою інформацією з Постачальниками послуг для моніторингу та аналізу використання нашої Служби, для зв’язку з Вами.
  • Для бізнес-переказів: Ми можемо ділитися або передавати Вашу особисту інформацію у зв'язку з або під час переговорів будь-якого злиття, продажу активів Компанії, фінансування або придбання всього або частини нашого бізнесу іншій компанії.
  • З філіями: Ми можемо поділитися Вашою інформацією з нашими філіями, і в цьому випадку ми вимагатимемо від цих філій дотримуватися цієї Політики конфіденційності. Філії включають нашу материнську компанію та будь-які інші дочірні компанії, спільні партнери або інші компанії, які ми контролюємо, або які перебувають під загальним контролем у нас.
  • З діловими партнерами: Ми можемо поділитися вашою інформацією з нашими діловими партнерами, щоб запропонувати вам певні продукти, послуги чи акції.
  • З іншими користувачами: коли ви ділитесь особистою інформацією або іншим чином взаємодієте в публічних зонах з іншими користувачами, таку інформацію можуть переглядати всі користувачі та можуть публічно поширюватись поза нею. Якщо ви взаємодієте з іншими користувачами або реєструєтесь через сторонні послуги соціальних медіа, ваші контакти на сторонній службі соціальних медіа можуть бачити ваше ім’я, профіль, зображення та опис вашої діяльності. Так само інші користувачі зможуть переглядати описи вашої діяльності, спілкуватися з вами та переглядати ваш профіль.

Збереження Ваших персональних даних

Компанія зберігатиме Ваші персональні дані лише на той час, поки це необхідно для цілей, визначених у цій Політиці конфіденційності. Ми зберігатимемо та використовуватимемо Ваші персональні дані в обсязі, необхідному для виконання наших юридичних зобов’язань (наприклад, якщо ми зобов'язані зберігати ваші дані відповідно до чинного законодавства), вирішувати суперечки та застосовувати наші юридичні угоди та політику.

Компанія також зберігатиме Дані про використання для цілей внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом більш короткого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки або для покращення функціональності Нашої служби, або ми юридично зобов'язані зберігати ці дані протягом більш тривалих періодів часу.

Передача Ваших персональних даних

Ваша інформація, включаючи Персональні дані, обробляється в офісах компанії та в будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, що беруть участь у обробці. Це означає, що ця інформація може передаватися - і зберігатися на - комп’ютерах, розташованих за межами вашої штату, провінції, країни чи іншої державної юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів вашої юрисдикції.

Ваша згода на дану Політику конфіденційності з подальшим поданням такої інформації є Вашою згодою на передачу.

Компанія вживатиме всіх необхідних заходів для забезпечення безпечного поводження з вашими даними та відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача Ваших персональних даних не відбуватиметься організації чи країні, якщо немає відповідного контролю, включаючи безпеку Ваші дані та інша особиста інформація.

Розголошення Ваших персональних даних

Бізнес-операції

Якщо Компанія бере участь у злитті, придбанні чи продажу активів, Ваші Особисті дані можуть бути передані. Ми надішлемо повідомлення до передачі Ваших персональних даних і стане предметом іншої Політики конфіденційності.

Правозастосування

За певних обставин Компанія може вимагати розголошення Ваших Персональних даних, якщо цього вимагатиме закон або у відповідь на дійсні запити державних органів (наприклад, суду чи урядових установ).

Інші юридичні вимоги

Компанія може розкривати Ваші Персональні дані з добросовісною переконанням, що такі дії необхідні для:

  • Виконувати юридичне зобов'язання
  • Захист і захист прав або власності Компанії
  • Запобігання або розслідування можливих правопорушень у зв’язку зі Службою
  • Захистіть особисту безпеку користувачів Сервісу або громадськості
  • Захист від юридичної відповідальності

Безпека ваших персональних даних

Безпека Ваших персональних даних важлива для нас, але пам’ятайте, що жоден спосіб передачі через Інтернет чи метод електронного зберігання не є на 100% безпечним. Хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту Ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати його абсолютну безпеку.

Ваші права на конфіденційність у Каліфорнії (закон Каліфорнії "Сяй світло")

Відповідно до Розділу 1798 Цивільного кодексу Каліфорнії (Закон Каліфорнії «Сяй світло») жителі Каліфорнії, у яких встановлені ділові стосунки з нами, можуть раз на рік запитувати інформацію про обмін своїми Персональними даними з третіми особами для цілей прямого маркетингу третіх осіб.

Якщо ви хочете отримати додаткову інформацію згідно із законом California Shine the Light, і якщо ви мешканець Каліфорнії, ви можете зв’язатися з нами, скориставшись вказаною нижче контактною інформацією.

Права на конфіденційність Каліфорнії для неповнолітніх користувачів (розділ 22581 Кодексу бізнесу та професій у Каліфорнії)

Розділ 22581 Кодексу бізнесу та професій у Каліфорнії дозволяє жителям Каліфорнії молодше 18 років, які є зареєстрованими користувачами інтернет-сайтів, служб чи додатків, запитувати та отримувати видалення вмісту чи інформації, яку вони публічно публікували.

Щоб подати запит на видалення таких даних та якщо ви житель Каліфорнії, ви можете зв’язатися з нами, використовуючи контактну інформацію, надану нижче, та включити електронну адресу, пов’язану з вашим обліковим записом.

Майте на увазі, що Ваш запит не гарантує повне або всебічне видалення вмісту або інформації, розміщеної в Інтернеті, і що закон може не дозволяти або вимагати видалення за певних обставин.

Посилання на інші веб-сайти

Наша Служба може містити посилання на інші веб-сайти, якими ми не управляємо. Якщо ви натиснете посилання третьої сторони, ви перейдете на сайт цієї сторонній сторони. Ми настійно рекомендуємо переглянути політику конфіденційності кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

Ми не контролюємо та не беремо на себе відповідальність за вміст, політику конфіденційності чи практику будь-яких сайтів або служб третіх сторін.

Зміни в політиці конфіденційності

Ми можемо час від часу оновлювати нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо Вас про будь-які зміни, розмістивши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомимо Вас електронною поштою та / або помітним повідомленням на нашому Сервісі до набуття чинності змінами та оновимо дату „Останнього оновлення” у верхній частині цієї Політики конфіденційності.

Рекомендується періодично переглядати цю Політика конфіденційності для будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності є ефективними, коли вони опубліковані на цій сторінці.

Зв'язатися з нами

Якщо у вас є питання щодо цієї Політики конфіденційності, Ви можете зв’язатися з нами: